Koopzegels: bij welke supermarkt het meeste rendement?

Koopzegels: het extra spaarpotje waar ik een ontzettende fan van ben. Waarom? Dat kun je allemaal lezen in de blog: ‘Koopzegels: superslim sparen met hoge rentes’. Maar bij welke supermarkt loont het nou het meest om spaarzegels te sparen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en zet het voor je op een rij in deze blog!

Vomar Voordeelmarkt – 6% rente

Ik start met Vomar Voordeelmarkt. Je krijgt hier met je koopzegels een hoge rente! Dit kan door middel van het voordeelprogramma ‘Klant-is-Koning’. Bij elke 10 cent die je besteed kun je spaarpunten van 1 cent kopen. Heb je bijvoorbeeld voor 100 euro boodschappen gedaan, dan mag je daar 1000 punten bij kopen. Er komen dan dus 1000 x 1 cent = 10 euro aan punten bij. Dat betekent dan dat je 110 euro afrekent waarvan er 10 euro op je ‘Klant-is-Koning’ kaart komt te staan. Vomar geeft jou op het gespaarde bedrag 6% rente. En dat is een hele mooie rente!

Plus Supermarkten – 50% rente

Ja, je leest het goed! Bij de Plus krijg je 50% rente! Bij de Plus koop je bij elke beste euro een koopzegel van 2 cent. Een volle spaarkaart bestaat uit 200 zegels ofwel € 4,-. Als je je volle spaarkaart inleveren, krijg je € 6,- terug. Dat is dus een rendement van 50%! Enige nadeel is dat je iedere keer maar 6 euro spaart dus het sparen gaat niet zo hard.

Albert Heijn – 6% rente

Bij de Albert Heijn koop je bij elke beste euro een koopzegel van 10 cent. Een volle spaarkaart bestaat uit 490 zegeltjes ofwel € 49,-. Als je de volle spaarkaart inlevert, krijg je € 52,- terug. Dat is een rendement van 6%. Sinds 2021 kun je digitaal sparen bij de Albert Heijn waardoor je niet meer hoeft te stunten met zo’n boekje 😉

COOP – 4% rente

Bij de COOP kun je bij iedere 50 cent uitgegeven aan boodschappen een koopzegel kopen van 5 cent. Een volle spaarkaart bestaat uit 500 zegels ofwel € 25,-. Als je je volle spaarkaart inlevert, krijg je € 26,- terug. Dat is een rendement van 4%.

Jumbo – 4% rente

Bij de Jumbo koop je, net zoals bij de Albert Heijn, bij elke beste euro een koopzegel van 10 cent. Een volle spaarkaart bestaat uit 250 zegeltjes ofwel € 25,-. Als je de volle spaarkaart inlevert, krijg je € 26,- terug. Dat is een rendement van 4%.

Andere supermarkten

De Lidl en Aldi maken helaas geen gebruik van koopzegels. De Lidl heeft wel een fijne app waar je kunt sparen voor extra kortingen en gratis producten.

Waar spaar jij je koopzegels?

Bij iedere supermarkt met koopzegels is er dus een leuk rendement te behalen maar ik raad je niet aan om je blind te staren op een rendement. Het is leuk meegenomen als je koopzegels bij jouw favoriete supermarkt kunt gaan sparen, maar ga niet kilometers verder rijden om meer rendement uit je koopzegels te krijgen. En blijf daarnaast kritisch kijken naar de prijzen van supermarkten. Zegels sparen bij een dure winkel kost je dan onder de streep meer, dan gewoon naar een goedkope winkel waar je misschien geen zegels kunt sparen. Maar ga je toch al graag een winkel mét spaarsysteem? Dan zeg ik; sparen met die koopzegels! Op naar een mooi rendement!

Masterclass ‘Besparen op je boodschappen’

✅ Schrik jij iedere week weer opnieuw van de kosten van je boodschappen?

✅ Wil jij graag starten met besparen op je boodschappen maar weet jij niet waar te beginnen?

✅ Ben jij gevoelig voor impulsaankopen en kom je altijd met meer producten thuis dan de bedoeling was? 

Dan is mijn masterclass ‘Besparen op je boodschappen’ echt iets voor jou!

In deze masterclass neem ik je mee in hoe jij kunt gaan besparen op jouw boodschappen aan de hand van het vijf stappen bespaarplan. Dit is dé methode die ik zelf ook gebruik om iedere maand binnen mijn boodschappenbudget te blijven. Ik geef jou alle handvatten om aan de slag te gaan met jouw boodschappenbudget en zal je laten zien dat ook jij gegarandeerd kunt besparen op je boodschappen! Succes gegarandeerd!

De investering is normaal 47 euro, maar ik bied jou nu een exclusieve korting van 20 euro aan! 

Waarom? Omdat iedereen hier iets aan heeft, ik zeker weet dat ook jij met deze masterclass succesvol kunt besparen op je boodschappen.

Dus doe jij mee voor slechts 27 euro? Gebruik de code ‘Boodschappen‘ voor de 20 euro korting.

Lees hier alles over deze ontzettend waardevolle masterclass.

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Bij welke supermarkt leveren koopzegels het meeste op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *