Zo kun jij korting scoren op een dagje uit!

Korting op een dagje uit; wie houdt er niet van? Ik ben echt gek op een dagje uit, maar de kosten kunnen hoog oplopen. Ik kan je in ieder geval aangeven dat je zelden meer de volle prijs voor een entreekaartje hoeft te betalen. Doe je dat nog wel dan weet je dat jij daar vanaf nu op kan gaan besparen! Met een klein beetje voorbereiding kun jij gemakkelijk korting scoren op uitjes. Hoe? Dat leg ik je in deze blog uit!

Koop je kaartjes online

De eerste tip is misschien een inkoppertje maar het is echt een tip waarmee je kan besparen! Bij de meeste pretparken en dierentuinen krijg je korting op jouw entreekaartjes als je deze online koopt in plaats van aan de kassa. Het zijn vaak geen flinke kortingen maar iedere euro is er één!

Actie van de Dag

Op de website van Actie van de Dag staan geweldige acties. Dit is dé dealsite die voor jou elke dag goede deals online zet. Samen met reisaanbieders, pretparken, hotels, wellness-aanbieders, restaurants en nog veel meer partners zorgt Actie van de Dag ervoor dat de alle scherpste aanbiedingen online staan!

Als wij een dagje weg gaan; dan kijk ik altijd even op de site van Actie van de Dag of er een mooie deal te scoren valt!

Tripper.nl

Ook Tripper is een geweldige dealsite! Op Tripper.nl zijn de leukste deals te vinden voor de beste prijs. Dagelijks wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe deals, zoals pretparken, dierentuinen, sauna’s, restaurants en meer. 

Vakantieveiligen.nl

Een website die denk ik iedereen in Nederland wel kent. Ook op Vakantieveilingen.nl kan je soms een leuke deal scoren. Echter ziet er wel wat extra voor jou aan. Op Vakantieveilingen.nl kun je namelijk tickets voor leuke uitjes scoren door er zelf een bedrag voor te bieden.

Vlak voordat de veiling afloopt, vaak in de laatste paar seconden, zie je de prijs opeens hard omhoog. Veel mensen proberen dan tegelijk de kaartjes te scoren voor een goede deal. Bedenk dus van tevoren goed hoeveel je wilt uitgeven en houd daarbij ook rekening met de administratiekosten!

Korting via supermarktacties

Vele supermarktketens hebben vaak spaaracties voor korting op een dagje uit. Zo heeft de Dekamarkt jaarlijks de Artis-actie en kun je via de Albert Heijn jaarlijks mooie korting scoren op een dagje Efteling. En bij de Jumbo kun je jouw punten inleveren voor korting op een dagje uit!

Korting via loterijen

Speel jij mee met een loterij? Dan kun je vaak via de loterij ook een leuke deal scoren!

Zo heeft de Postcode Loterij jaarlijks hun eigen agenda waarin heel veel verschillende kortingsbonnen zitten. Maar ook de Vriendenloterij heeft met de VIP-pas leuke kortingen op verschillende uitjes.

Wel nog even een kritische noot; wordt natuurlijk geen lid van een loterij om korting te scoren!

En natuurlijk nog veel meer

Met de bovenstaande tips ga jij gegarandeerd besparen op jouw dagje ui! En zo wordt een dagje uit ook ineens een stuk leuker. Je hoeft er namelijk echt niet altijd de volle mep voor te betalen. Zorg even voor een korting voorbereiding; ga opzoek naar de juiste deal en genieten maar!

Natuurlijk zijn er nog vele andere sites en opties waardoor je korting op een dagje weg kunt krijgen. Google dan ook zeker eens en kijk of je nog beter deals vindt dan bij Actie van de Dag, Tripper.nl of Vakantieveilingen.nl

De blog bevat affiliate links. Als jij via één van deze links iets aanschaft, krijg ik daarvoor een klein bedrag en daarmee help je mij enorm! Hierdoor kan ik nieuwe contact op Finanshe blijven delen. Uiteraard betaal jij niets extra. Alvast super bedankt!

Misschien zijn deze blogs ook interessant voor jou?

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Zo kun jij korting scoren op een dagje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *