Money Mindset

Geld, van vele niet het favoriete onderwerp. Ik krijg vaak te horen dat het saai is of dat het te ingewikkeld is. Maar jouw financiën zijn zo belangrijk!  Daarom een korte introductie over de money mindset. Een juiste mindset helpt jou namelijk bij de eerste stappen richting financiële onafhankelijkheid.

Wat is een money mindset?

Dat kunnen we kort en simpel houden, het is de manier hoe jij naar geld kijkt en je, op basis van deze gedacht, met jouw geld om gaat.

Manieren om naar geld te kijken

Je kunt op vele manieren naar geld kijken. Je kunt het zien als iets belemmerend want er is nooit genoeg. Of je kunt het zien als een middel om jouw droom, bijvoorbeeld een mooie reis, te realiseren. Het gaat hierbij dus om een negatieve of positieve mindset. Jouw mindset heeft zich grotendeels gevormd door de manier waarop jij bent opgevoed. Was er vroeger bij jou geld in overvloed? Of heb je jouw ouders ieder dubbeltje om zien draaien? Jouw verleden maakt jouw money mindset. Hoe is jouw money mindset? Leef jij van salaris naar salaris toe of heb jij bewuste spaardoelen waar je maandelijks mee bezig bent?

Time to Budget Academy

Dit is een laagdrempelige online cursus waarmee jij grip kunt krijgen op jouw financiën. In 9 modules gaan wij aan de slag met jouw financiën aan de hand van de Finanshe methode. Dit is een zelf ontworpen methode die bestaat uit 5 stappen waarin ik heilig geloof. Ook gaan we in deze online cursus aan de slag met jouw money mindset. Lees hier meer over de Time to Budget Academy.

Neem nu deel aan de online cursus Time to Budget Academy. Nu van € 45 voor slechts € 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *