Gratis maaltijdplanner

Jouw eerste stap om te besparen op jouw boodschappen!

Zet jouw eerste stap om te besparen op jouw boodschappen met deze super handige maaltijdplanner!

De Finanshe maaltijdplanner helpt jou om gestructureerd jouw boodschappen te gaan doen. Dit is jouw eerste stap naar succesvol besparen op je boodschappen. Door deze maaltijdplanner te gebruiken weet jij precies wat je wanneer gaat eten. Hierdoor kom je minder snel in de verleiding om dagelijks boodschappen te doen en je mandje of boodschappenkar te vullen met allerlei producten die je niet nodig hebt.

 

Download de maaltijdplanner hier

Als je je aanmeldt voor deze gratis maaltijdplanner krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie vanuit mijn nieuwsbrief. Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. 

MIJN VERHAAL


Over
Mandy

Hoi, Mandy hier!

 Ik heb een passie voor financiën en coaching. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat Finanshe ontstond. 

Jarenlang vond ik het maar ingewikkeld al die cijfers. Ik had een grote aversie tegen alles wat te maken had met cijfers. Dus ook voor financiën. Uiteindelijk heb ik in gezien hoe belangrijk financiën zijn en heb ik mijn aversie kunnen omzetten in een grote passie.

Als budgetcoach help ik jou om alles uit je financiën te halen.

Ik zie financiën niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om het krijgen van grip hierop zodat het geld als het ware voor jou kan gaan werken. Hoe meer overzicht jij hebt op jouw financiën, hoe leuker het wordt!

Budgetcoach

Download de maaltijdplanner hier