MASTER YOUR FINANCE

Word in 3 maanden de CEO van jouw financiën

Jij bent een ondernemer vol passie en ideeën. Je bent begonnen om anderen te helpen, maar ook om jouw dromen waar te kunnen maken. Jouw dromen zoals financiële rust, stoppen met werken in loondienst, mooie reizen maken of die verbouwing waar je al een tijdje over droomt.

Maar je merkt dat het niet zomaar iets is. Je bent hard aan het werk, je zet vele mooie stappen en je hebt fijne klanten. Maar je merkt dat je geen overzicht hebt in je financiën.

Je privé en werk financiën lopen door elkaar heen. Je bent de hele tijd tussen verschillende rekeningen aan het ‘heen en weer boeken’ en dit zorgt bij jou voor veel onrust. Je merkt dat je tegen je financiën aanhikt en dat je daardoor niet alles uit jouw onderneming kunt halen.

Jij wilt ook de CEO van jouw financiën worden. Je wilt jouw persoonlijke en werk financiën overzichtelijk hebben zodat jij niet meer voor ‘financiële verrassingen’ komt te staan en weet welke volgende stappen jij kunt gaan zetten.

En dan ben je bij mij op de juiste plek.

Budgetcoach


Jij bent...

Super ambitieus. Je bent ontzettend blij dat je gestart bent met je eigen onderneming en bent een trotse ondernemer. Je bent vol enthousiasme gestart en bent blij met de klanten die je hebt maar mist het financiële overzicht. Je weet niet precies waar al jouw geld naartoe gaat.

Je merkt dat jouw financiën niet jouw prioriteit hebben. Je geeft al je energie aan jouw klanten en de verdere ontwikkeling van jouw onderneming. Iedere maand hik je tegen jouw financiën aan en beland je in een wir war van facturen.

Je hebt nog geen stabiel salaris wat jij jezelf iedere maand kunt uitkeren en dat zorgt voor onrust. Je weet niet precies waar je maandelijks aan toe bent en daardoor voel je je soms onzeker. Geregeld zeg je tegen jezelf ‘cijfers zijn gewoon niet zo mijn ding’, terwijl je eigenlijk heel goed weet dat juist jij overzicht moet creëren in je financiën.

Klaar voor verandering?

En die verandering kun jij vandaag al gaan maken!

Je wilt de baas zijn van jouw financiën. Je bent klaar met jouw uitstelgedrag. Je weet dat geld belangrijk is maar iedere maand voel jij weer de stress van jouw financiën. Je wilt afrekenen met deze stress. Je wilt ondernemen en leven zonder teveel zorgen. Je wilt weer plezier halen uit jouw financiën.

Je wilt jezelf maandelijks een stabiel salaris uitkeren. Een salaris waar jij trots op bent. Een salaris waarbij jij je fijn voelt en waar je maandelijks echt genoeg mee kan doen en kan sparen voor mooie spaardoelen én eindelijk die workation naar Thailand kunt gaan maken.

Je wilt ‘slim’ werken met jouw financiën zodat jij veel geautomatiseerde potjes hebt die jouw financiën makkelijker en overzichtelijker maken zonder dat je er wekelijks uren mee bezig bent.

Jij wilt af van het gevoel ‘Er is te weinig geld’. Je wilt een zelfverzekerde ondernemer zijn die weet hoe haar financiën eruit zien en wat ze daarmee wel of niet kan doen.

Jij wilt kunnen investeren in jezelf en je onderneming zonder enige twijfel. Je weet precies hoe jij die investering bij elkaar kunt sparen zodat jij nog meer kan groeien.

5/5
Mandy is op het juiste moment in mijn leven gekomen. Ze luisterde naar mijn verhaal, hield me een spiegel voor en heeft me uitgedaagd om op een open en eerlijke manier naar mezelf te kijken.
Emma
1:1 coaching
5/5
Hele fijne coaching gehad met Mandy. Ze kijkt echt persoonlijk naar jouw situatie, wat je nodig hebt en geeft de nodige tips en handvaten om de situatie te verbeteren. Niks is te gek wat je wilt delen, alles kan en mag. En het voelt vooral heel vertrouwd met Mandy.
Manou Hendriks
1:1 coaching

Mijn visie

Ik geloof er in dat ook jij de CEO kan worden van jouw financiën. Ik geloof er in dat dit voor iedereen haalbaar is, dus ook voor jou!

Cijfers zijn niet stom. Cijfers zijn niet lastig. Deze cijfers heb jij namelijk nodig om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen. Deze cijfers heb je nodig voor jouw eigen ontwikkeling en groei. Deze cijfers gaan jouw helpen om financiële rust te creëren. Deze cijfers zijn jouw sleutel tot succes!

Mijn coaching trajecten zijn maatwerk. Iedere coaching ziet er anders uit en is persoonlijk op jouw vraag gemaakt. Waarom? Omdat financiën een heel persoonlijk onderwerp zijn. Er is geen one-size-fits-all manier voor iedereen. Financiën zijn per persoon zo verschillend en daarom vind ik het heel belangrijk om maatwerk aan te kunnen bieden.

In de coaching kijk ik naar wat er bij jou en jouw situatie past en daarmee gaan we aan de slag. Samen maken we jouw financiën leuker en makkelijker!

Dat betekent dat je daardoor in een korte tijd mooie stappen kunt gaan zetten.

Belangrijke side note: ik wil graag onderstrepen dat ik geen financieel adviseur of fiscalist ben. Ik ben een gediplomeerd budgetcoach die jou kan helpen met krijgen van overzicht in jouw financiën. Samen met jou, jouw geldstromen onder de loep kan nemen en op basis daarvan jou kan coachen en adviseren wat je kan doen om nog meer uit jouw financiën en je business te halen.

MASTER YOUR FINANCE
is voor jou...

 • Als jij een ondernemer bent die er klaar mee is om geen overzicht te hebben in je financiën. Jij wilt écht al jouw geldstromen inzichtelijk krijgen en met jouw financiën aan de slag gaan. Je gaat de confrontatie niet uit de weg en wilt open en eerlijk in gesprek over jouw financiën.

.

 • Als jij er voor de volle 100% voor gaat. Jij wilt dit écht en maakt tijd vrij om alles uit deze coaching en jouw financiën te halen. Je wordt intensief begeleid, krijgt huiswerk en gaat jezelf echt onderdompelen in jouw financiën. Zonder jouw effort kunnen we geen succes behalen.
 • Als je er klaar voor bent om te investeren in jouw financiën. Natuurlijk is het spannend om te investeren, zeker als je je financiën niet inzichtelijk hebt. Maar jouw investering verdien je echt makkelijk terug door de persoonlijke adviezen die ik je geef. Ik weet zeker dat dat jou heel veel geld gaat besparen doordat jij slimmer kunt gaan werken, je financiële rust gaat creëren en er ruimte komt in je eigen ontwikkeling, ook op de lange termijn.

   

MIJN VERHAAL


Over
Mandy

Hi, Mandy hier!

Twee jaar geleden startte mijn avontuur als ondernemer. Een avontuur dat absoluut niet altijd even makkelijk is, maar het is ook zo leuk en leerzaam! Een avontuur waarin ook je financiën als ondernemer interessant zijn.

Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik iets met cijfers. En dat is zeker niet altijd positief geweest.. Jarenlang vond ik het maar ingewikkeld al die cijfers. Ik had een grote aversie tegen alles wat te maken had met cijfers. Dus ook voor financiën. Vanaf de basisschool had ik al bijles in rekenen en tot aan mijn HBO-opleiding had ik altijd extra ondersteuning in de vakken met cijfers (zoals ik dat toen noemde).  En toen ging opeens de knop om. Ik zag in hoe belangrijk financiën zijn en ben aan de slag om zoveel mogelijk inzicht in mijn financiën te creëren.

Mijn aversie voor cijfers heb ik om kunnen zetten in passie voor cijfers. En nu heb ik zelfs mijn eigen onderneming waarin cijfers altijd centraal staan. Als je mij dat een paar jaar geleden had verteld, had ik je echt voor gek verklaard!

Ik zie financiën niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om het krijgen van grip hierop zodat het geld als het ware voor jou kan gaan werken. Hoe meer overzicht jij hebt op jouw financiën, hoe leuker het wordt!

Budgetcoach


Na dit traject weet jij..

Wat krijg je?

 • Kick off sessie om jouw huidige financiële situatie in de kaart te brengen
 • 1:1 maandelijkse coach sessie (3x) waarin we jouw financiën samen onder de loep nemen en steeds acties uit te zetten voor de komende maand
 • Onbeperkte support. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Dan kun je dagelijks mailen en jouw vragen stellen
 • Onbeperkt toegang tot de masterclass ‘Besparen op je boodschappen’
 • Onbeperkt toegang tot de online cursus ‘Time to Budget Academy’
 • Heel veel inspiratie om meer uit jouw financiën te halen
 • En natuurlijk heel veel adviezen en tips van mij!


Dit is de investering:

MASTER YOUR FINANCE is een compleet nieuw aanbod en dat betekent dat ik dit traject nu voor een hele lage prijs aanbied.

De prijs zal de komende weken constant omhoog gaan!

De investering van MASTER YOUR FINANCE bedraagt nu, € 555 exclusief BTW of drie termijnen van € 195 exclusief BTW.

Er zijn maar een paar plekken beschikbaar, dus claim je plek nu!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je bent al tot hier gekomen. Ik weet dan ook zeker dat jij klaar bent voor verandering.

Jij wilt de CEO worden over je financiën. Je wilt verder groeien met jouw business. Je wilt weten waar jouw geld naartoe gaat. Je wilt weten welke investeringen je kunt doen. Je bent gemotiveerd. Je bent klaar met al die geldzorgen. Het is tijd voor financiële rust. Het is tijd voor groei!

En daarvoor zit je bij mij op de juiste plek. 

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen wat MASTER YOUR FINANCE voor jou kan betekenen.

Binnen 30 minuten weet jij of dit traject bij jou past. We bespreken je huidige financiële situatie en zoomen in op jouw verlangens. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben op je hierbij te helpen. Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend.

Meest gestelde vragen

Ik ga je helpen om jouw financiën, zowel privé als zakelijk, overzichtelijk voor je te maken. We bekijken hoe jij er nu financieel voor staat, stellen jouw doelen op en maken concrete plannen om die doelen te gaan behalen. Daarnaast geef ik je tips en tricks hoe jij nog meer uit je financiën kunt halen. Ik maak jou de CEO van jouw financiën zodat jij de volgende stappen met jouw business kan gaan zetten!

Dat begrijp ik heel goed. Investeren in jezelf is spannend, maar ook het allerbeste dat jij kunt doen!

Ik kan je vertellen dat tot nu toe iedereen de investering in een budgetcoach dubbel en dwars terugverdienen. Wanneer je niet investeert, verandert er niks. Dat betekent dat jij tegen je financiën aan blijft hikken en dat financiële rust onbereikbaar voor je is. Eens moe je een keer de eerste stap zetten, en dit kan jouw eerste stap zijn. Jouw eerste stap naar financiële rust en groei van jouw onderneming!

Ja, dat kan! Je kunt kiezen voor drie maandelijkse termijnen binnen dit traject.