Masterclass
'Besparen op je boodschappen'

In 1 maand gegarandeerd besparen op jouw boodschappen

Jij wilt nu eindelijk echt eens structureel gaan besparen op jouw boodschappen. Jij bent je ervan bewust dat jij iedere maand teveel geld uitgeeft aan boodschappen. Je gaat met goede intenties naar de supermarkt maar voor je het weet ligt jouw hele karretje alweer vol. Het is tijd voor verandering. Jij wilt jouw boodschappenbudget onder controle hebben.

En daarmee kan ik jou helpen!

Ik help jou, met deze super waardevolle masterclass, om in 1 maand gegarandeerd te gaan besparen op jouw boodschappen.

Nu voor maar €47,-

Ik geef jou de garantie dat je jouw investering in 1 maand terugverdient

Finanshe-34-MK


Herken jij dit?

Iedere week schrik jij opnieuw van de kosten van jouw boodschappen die je moet afrekenen bij de kassa. Voor jouw gevoel had je echt je best gedaan om bewuster boodschappen te gaan halen, maar toch schrik je van het bedrag van je boodschappen. Hierdoor heb je helemaal geen zin om iedere week weer naar de supermarkt te gaan voor je boodschappen.

Je ziet iedere week de prijzen in de supermarkt verhogen. Jouw favoriete kaas, vele euro’s duurder. De eieren, die er bij jou thuis doorheen vliegen, meer dan 1 euro duurder geworden. En ga zo maar door. Alles bij elkaar opgeteld geef je tot wel tientallen euro’s per maand meer uit aan je boodschappen en dat wil je niet meer. Jij wilt precies weten hoe jij met een boodschappenbudget kunt werken en hoe jij slim en voordelig boodschappen kunt halen; zonder dat je naar verschillende winkels hoeft te gaan.

Je wil echt gaan starten met besparen op je boodschappen, maar je weet gewoon niet waar te beginnen. De supermarkt is een jungle voor je en je bent gevoelig voor impulsaankopen. Voor je het weet liggen er producten in jouw winkelwagentje die je eigenlijk helemaal niet nodig had. Een 1+1 kortingsactie? Die aanbiedingen ben jij heel gevoelig voor je. Je koopt ze, maar heb je die producten ook daadwerkelijk nodig? Was het een goede aanbieding of niet? Je wilt weer de baas worden over jouw boodschappenbudget en bent er klaar mee dat je je laat leiden door de acties en impulsen in de supermarkt.

Vol goede moed ben je al een aantal keer begonnen met ‘besparen’, maar het lukt gewoon niet. Je wilt jouw uitgavenpatroon doorbreken en bent klaar voor verandering. Jij kunt tot honderden euro’s per maand besparen op jouw boodschappen, zonder op jouw kwaliteit van leven in te leveren want genieten is ook heel belangrijk!

Start dan vandaag met deze masterclass!

5/5
Wat een super waardevolle masterclass! Door deze masterclass kan ik maandelijks €100 besparen op mijn boodschappen. Per jaar is dat €1.200! De investering was het meer dan waard en ik raad deze masterclass dan ook aan iedereen aan.
Kitty
Deelneemster masterclass 'Besparen op je boodschappen'

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die honderden euro’s per maand willen besparen op hun boodschappen.

Jij bent er klaar mee dat jouw boodschappen iedere maand een grote hap uit jouw budget nemen. Je vaste lasten zijn erg hoog en je boodschappen drukken daar zwaar op. 

Je wilt graag een methode leren waarmee jij gegarandeerd gaat besparen pp jouw boodschappen zodat jij alles uit jouw financiën kunt halen. Een leuke en leerzame methode die boodschappen doen ook weer leuk maakt en waarbij je niet hoeft in te leveren op je kwaliteit van leven. 

Jij bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en om op een leuke manier te gaan besparen.


Na deze masterclass weet jij..

Wat krijg je?

  • Toegang tot de online Finanshe Academie waar de masterclass voor je klaar staat
  • Een masterclass van ongeveer 45 minuten die je in je eigen tijd, waar dan ook, kunt bekijken
  • Mijn bewezen methode ‘Het vijf stappen bespaarplan’ die voor iedereen toepasbaar is
  • Een e-book voor verdere ondersteuning van deze masterclass
  • Onbeperkt toegang, zodat je in je eigen tempo de masterclass kunt kijken en dus ook altijd weer terug kunt kijken
  • Heel veel inspiratie om op een leuke manier aan de slag te gaan met het besparen op jouw boodschappen

Dit mag jij verwachten..

Voor maar 47 euro krijg je heel veel waarde. Ik deel al mijn kennis en kunde met je en laat jou het succesvolle ‘Vijf stappen bespaarplan’ zien waarmee jij gegarandeerd honderden euro’s op jouw boodschappen kunt gaan besparen. Je krijgt een masterclass van 45 minuten waarin ik je alle ins- en outs van deze methode vertel. Ik leer jou deze methode zodat jij deze methode succesvol kan toepassen.

Ik leer dit jou op een leuke manier. De masterclass is absoluut geen taaie en saaie bedoeling. Ik ga jou laten inzien dat besparen leuk is en dat ook jij dit echt gemakkelijk kunt! 

Ik garandeer je dat je jouw investering van 47 euro binnen één maand terugverdiend. 

De prijs voor deze masterclass is ontzettend laag, maar ik wil mijn kennis en kunde met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom probeer ik mijn prijzen laag te houden ondanks dat ik weet dat het jou echt honderden euro’s kan gaan opleveren. 

MIJN VERHAAL


Over
Mandy

Hoi, Mandy hier, jouw online budgetcoach!

Ik heb een passie voor financiën en coaching. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat Finanshe ontstond. 

Jarenlang vond ik het maar ingewikkeld al die cijfers. Ik had een grote aversie tegen alles wat te maken had met cijfers. Dus ook voor financiën. Uiteindelijk heb ik in gezien hoe belangrijk financiën zijn en heb ik mijn aversie kunnen omzetten in passie.

De afgelopen jaren heb ik al veel klanten met succes mogen coachen op hun financiën en kwam het onderwerp ‘boodschappen’ altijd als één van de eerste punten terug. Helaas krijgen we allemaal te maken met steeds hogere kosten. De gemiddelde boodschappenkar is het afgelopen jaar flink duurder geworden. En dat heeft mij aan het denken gezet. Door steeds dezelfde vragen te horen en ook zelf te merken dat de boodschappen echt duurder worden ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een makkelijk toepasbare methode om te besparen op je boodschappen. 

Het resultaat? Deze ontzettend waardevolle masterclass waarin ik jou ‘het vijf stappen bespaarplan’ uitleg waarmee jij ook gegarandeerd kan besparen op je boodschappen! 

Budgetcoach

Meest gestelde vragen

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald ontvang je een mail met jouw persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving van Finanshe; de ‘Finanshe Academie’. Na het inloggen, klik je op ‘Masterclass – Besparen op je boodschappen’ en kun je aan de slag gaan.

De masterclass duurt ongeveer 45 minuten. In deze 45 minuten neem ik je mee in het vijfstappen bespaarplan. Na deze 45 minuten weet jij precies wat het vijfstappen bespaarplan inhoudt en kun je aan de slag om te gaan besparen op je boodschappen. De methode die ik met jou doorneem kun je direct toepassen op de eerstvolgende keer dat jij boodschappen gaat doen.

Allereerst; de zin en nieuwsgierigheid om aan te gaan besparen op je boodschappen! Want ik weet zeker dat ook jij kunt besparen op jouw boodschappenkosten. Daarnaast ontvang je bij deze masterclass een e-book. Deze kun je dowloaden in de online leeromgeving van Finanshe; de Finanshe Academie. Dit e-boek is ter ondersteuning van de masterclass. Daarnaast raad ik aan om aantekeningen te maken; dus houd pen en papier gereed!