1:1 coaching

Ik help jou, binnen 1 tot 3 maanden, inzicht te creëren in je financiën en honderden euro’s te besparen

Jij bent je bewust van jouw financiële situatie en wilt verandering. Jij wilt inzicht en overzicht in je financiën en verlangt er naar om geen geldzorgen meer te ervaren. Je wilt graag maandelijks geld overhouden zonder dat je moet inleveren om kwaliteit van leven. Je bent je bewust dat je hierbij hulp nodig hebt en wilt graag een extra stok achter de deur. Iemand die jou ondersteunt, meeneemt en de waarheid zegt als dat nodig is. Iemand op wie je kan bouwen om de eerste stappen te zetten om meer financiële rust te ervaren. Iemand die jou laat inzien hoe jij slim met jouw geld kunt omgaan om maandelijks meer over te houden.

En dat is precies waarmee ik je help!

Budgetcoach


Jij bent...

Je er ontzettend van bewust dat je op dit moment geen duidelijk overzicht hebt in je financiën.  Hierdoor voel jij je onrustig omdat je niet weet hoe de maand gaat verlopen. Ook geeft dit je stress. Dagelijks bekruipt jou een onrustig gevoel omdat je niet weet waar je financieel aan toe bent.

Je hebt het gevoel dat jouw geld door jouw vingers glipt. Je ziet de prijzen steeds hoger oplopen en je weet (soms) niet meer hoe je maandelijks rond kan komen.

Je er van bewust dat je meer uit jouw financiën wilt halen. Je wilt meer geld overhouden maar ook nog leuke dingen blijven doen. Je wilt niet overal op ‘moeten’ besparen.

Je weet dat jij diegene bent die er verandering in kan brengen, maar het zweet breekt je nu al uit om echt aan de slag te gaan met jouw financiën. Je bent op zoek naar dé manier waarbij jij je fijn voelt om financiële rust te creëren. Een manier die echt bij jou past.

Je hebt het idee dat jij de enige bent die tegen het onderwerp ‘financiën’ aanhikt. Je wilt het graag maar vindt het spannend om echt de stap te zetten om aan de slag te gaan. Je hebt behoefte aan een coach die jou in jouw kracht zet en die jouw steun is.

Het is tijd voor verandering!

En die verandering kun jij vandaag gaan maken…

Jij wilt de baas zijn over je financiën en geen geldzorgen meer ervaren. Je wilt afrekenen met stress.  Je wilt niet meer op bank zitten en denken ‘gaat het mij deze maand wel lukken?’ Je wilt die gedachtes helemaal loslaten. Je wilt zorgeloos door het leven kunnen gaan.

Jij bent helemaal klaar voor financiële rust zodat jouw financiën eindelijk leuk gaan worden in plaats van een zware last.

 Jij wilt dat jouw financiën geen geheimen meer voor je hebben zodat jij niet meer voor financiële verrassingen komt te staan en onvoorziene kosten zonder enige stress kunt betalen.

Jij wilt de stijgende prijzen weten te tackelen zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je maandelijks rond kan komen. Jij weet precies wat jij kan doen om zonder zorgen maandelijks rond te komen en zelfs maandelijks geld over te houden zodat jij dat kan besteden aan de dingen die je daadwerkelijk leuk vindt en gewoon de dingen kunt kopen die jij wilt kopen.

Jij wilt graag realistische spaardoelen hebben zodat jij eindelijk die lang gedroomde reis kan maken, een studie kan volgen, kan sparen voor die nieuwe keuken of badkamer etc

5/5
Mandy is op het juiste moment in mijn leven gekomen. Ze luisterde naar mijn verhaal, hield me een spiegel voor en heeft me uitgedaagd om op een open en eerlijke manier naar mezelf te kijken.
Emma
1:1 coaching
5/5
Hele fijne coaching gehad met Mandy. Ze kijkt echt persoonlijk naar jouw situatie, wat je nodig hebt en geeft de nodige tips en handvaten om de situatie te verbeteren. Niks is te gek wat je wilt delen, alles kan en mag. En het voelt vooral heel vertrouwd met Mandy.
Manou Hendriks
1:1 coaching

Mijn visie

Mijn coaching trajecten zijn maatwerk. Iedere coaching ziet er anders uit en is persoonlijk op jouw vraag gemaakt. Waarom? Omdat financiën een heel persoonlijk onderwerp zijn. Er is geen one-size-fits-all manier voor iedereen. Financiën zijn per persoon zo verschillend en daarom vind ik het heel belangrijk om maatwerk aan te kunnen bieden.

In de coaching kijk ik naar wat er bij jou en jouw situatie past en daarmee gaan we aan de slag.

Dat betekent dat je daardoor in een korte tijd mooie stappen kunt gaan zetten.

Daarnaast werk ik met mijn eigen methode; de Finanshe methode. Deze methode is de rode draad in mijn coaching trajecten. Deze methode zorgt voor verdieping in jouw financiën waarmee jij gegarandeerd successen behaald!

1:1 coaching is voor jou...

 •  Als jij écht jouw financiën wilt aanpakken en er mee aan de slag wilt gaan. Je gaat de confrontatie niet uit de weg. Je wilt dit echt en maakt tijd vrij om alles uit deze coaching en jouw financiën te halen. Je wordt intensief begeleid, krijgt huiswerk en gaat jezelf echt onderdompelen in jouw financiën. Zonder jouw effort kunnen we geen succes behalen.

.

 • Als jij op zoek bent naar die extra stok achter de deur. Je wilt goed begeleidt worden en wilt duidelijke en eerlijke coaching krijgen. En ja, dat kan soms spannend zijn want het gaat over je financiën; maar alleen door open en eerlijk met elkaar te communiceren kunnen we in een korte periode de beste resultaten behalen!
 •  Als je er klaar voor bent om te investeren in jouw financiën. Natuurlijk is het spannend om te investeren, zeker als je je financiën niet op orde hebt. Maar jouw investering verdien je echt makkelijk terug door de persoonlijke adviezen die ik je geef. Ik weet zeker dat dat jou heel veel geld gaat besparen, ook op de lange termijn.

MIJN VERHAAL


Over
Mandy

Hoi, ik ben Mandy!

Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik iets met cijfers. En dat is zeker niet altijd positief geweest.. Jarenlang vond ik het maar ingewikkeld al die cijfers. Ik had een grote aversie tegen alles wat te maken had met cijfers. Dus ook voor financiën. Vanaf de basisschool had ik al bijles in rekenen en tot aan mijn HBO-opleiding had ik altijd extra ondersteuning in de vakken met cijfers (zoals ik dat toen noemde).  En toen ging opeens de knop om. Ik zag in hoe belangrijk financiën zijn en ben aan de slag om zoveel mogelijk inzicht in mijn financiën te creëren.

Mijn aversie voor cijfers heb ik om kunnen zetten in passie voor cijfers. Als je mij dat een paar jaar geleden had verteld, had ik je echt voor gek verklaard!

Als budgetcoach help ik jou om alles uit je financiën te halen.

Ik zie financiën niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om het krijgen van grip hierop zodat het geld als het ware voor jou kan gaan werken. Hoe meer overzicht jij hebt op jouw financiën, hoe leuker het wordt!

Budgetcoach

Dit houdt 1:1 coaching in

Voor de 1:1 coaching bied ik twee trajecten aan. In het kennismakingsgesprek bekijken we welk traject het beste bij jou past.

Start to budget

€ 199,- incl. BTW

Dit traject is dé quick start voor jouw financiën. Dit pakket zit vol handige tools waarmee jij jouw eerste stappen voor grip op jouw financiën kunt zetten.

 • Persoonlijke online 1-0p-1 coaching
 • Finanshe maand- en jaaroverzicht Excel template 
 • Toegang tot de masterclass ‘Besparen op je boodschappen’
 • 2 coachingcalls
  • In de eerste sessie nemen we samen jouw financiën door aan de hand van het vooraf ingevulde Finanshe Excel template. We bekijken jouw persoonlijke situatie, gaan aan de slag met doelen en je krijgt tips en tricks van mij. 
  • In de tweede sessie bekijken we je resultaten, beantwoord ik al je vragen en ronden we dit traject af.

BONUS: Werkboek ‘Jouw money mindset’. Een werkboek vol informatie en opdrachten om aan de slag te gaan met jouw money mindset. 

 

 

 

 

Become a Finanshe

€ 379,- incl. BTW

Een uitgebreid traject van drie maanden met verschillende online coachingscalls zodat jij echt weer grip krijgt op jouw financiën. Dit is hét pakket als jij gedurende een langere periode intensief begeleid wilt worden door een ervaren budgetcoach.

 • Persoonlijke online 1-0p-1 coaching
 • Finanshe maand- en jaaroverzicht Excel template
 • Toegang tot de masterclass ‘Besparen op je boodschappen’
 •  3 coachingcalls gedurende 3 maanden
  • In de eerste sessie nemen we samen jouw financiën door aan de hand van het vooraf ingevulde Finanshe Excel template. We bekijken jouw persoonlijke situatie, gaan aan de slag met doelen en krijg je concrete opdrachten. 
  • In de tweede sessie evalueren we de opdrachten en bekijken hoe het staat met jouw doelen.
  • In de derde sessie bekijken we de afgelopen periode en maken we een plan hoe je succesvol kunt blijven met jouw financiën.
 • Een evaluatiecall na zes maanden
 • Coaching aan de hand van de Finanshe methode
 • Werkboek ‘Jouw money mindset’
 • Informatieboek ‘De Finanshe methode’

BONUS: onbeperkt mailcontact bij vragen.

 


Na deze coaching weet jij..

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Je bent al tot hier gekomen. Ik weet dan ook zeker dat jij klaar bent voor verandering.

Jij wilt de baas worden over je financiën. Je wilt geld overhouden. Je bent gemotiveerd. Je bent klaar met al die geldzorgen en wilt volledig gaan voor financiële rust 

En daarvoor zit je bij mij op de juiste plek. 

Ik ga graag met je in gesprek om je te vertellen wat deze 1:1 coaching voor jou kan betekenen.

Binnen 30 minuten weet jij of 1:1 coaching bij jou past. We bespreken je huidige financiële situatie en zoomen in op jouw verlangens. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben op je hierbij te helpen. Dit gesprek is natuurlijk 100% vrijblijvend.

Meest gestelde vragen

Dat begrijp ik heel goed. Maar de investering in een budgetcoach verdien jij binnen no time terug. Door de persoonlijke adviezen die ik geef weet ik zeker dat jij vele euro’s per maand kunt gaan overhouden. Niet alleen maar ‘quick fixes’ maar ook echt voor de langere termijn. Door te investeren in persoonlijke begeleiding zorg jij ervoor dat jij straks alles uit jouw financiën weet te halen en kun je jouw investering gegarandeerd terugverdienen.

Als Budgetcoach help ik jou om zelfstandig je persoonlijke financiën in kaart te brengen waarbij jouw inkomsten en uitgaven op elkaar af worden gestemd. Vaak wordt gedacht dat een Budgetcoach alleen wordt ingezet als iemand schulden heeft. Dit wil ik graag uit de wereld helpen. Budgetcoaching is echt voor iedereen. Dus ook jij. Als Budgetcoach richt ik mij namelijk op het aanleren van budgetvaardigheden, het ontwikkelen van een juiste mindset en het leren omgaan met geld. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen het financiële aspect. Ik werk met een eigen methodiek waarbij jouw kracht centraal staat. Werken vanuit jouw kracht vind ik ontzettend belangrijk. Bij krachtgericht coachen ligt de focus namelijk op wat jij kan en denken we niet in beperkingen. Met de Finanshe methode ga jij zeker de verandering doormaken waar jij zo naar verlangt.

Budgetcoaching is voor iedereen. Of je nu al schulden hebt of niet. Budgetcoaching is er voor diegene die maar net maandelijks kunnen rondkomen of waar rekeningen blijven liggen en zich opstapelen. Maar ook voor diegene die (nog) geen financiële problemen hebben maar graag willen werken aan hun financiële gezondheid en financiële rust willen creëren. 

Allereerst, twijfel nooit! Echt iedereen kan namelijk baat hebben bij budgetcoaching. Natuurlijk is het spannend om met iemand anders over jouw financiën te praten maar dat is juist de eerste stap die je moet zetten. Door te praten over jouw financiën kan jij aan de slag met jouw financiële gezondheid en starten met het creëren van financiële rust.

Ik denk dat dit de meest gestelde vraag is. Ik kan begrijpen dat het voor jou misschien wat dubbel voelt om te moeten betalen voor financiële hulp. Je hebt namelijk zelf aan ingezien dat het financieel niet gaat zoals je zou willen, dus is het tijd voor de volgende stap. Maar waar moet je beginnen? Daar help ik jou als Budgetcoach bij. Eigenlijk moet je de ondersteuning van een Budgetcoach zien als een investering die je bijvoorbeeld ook doet voor jouw gezondheid. Denk hierbij aan een abonnement bij de sportschool of een personal trainer. Dit doe je omdat je dat belangrijk vind voor je gezondheid. Met de ondersteuning van mij als Budgetcoach laat jij zien dat je jouw financiën ook ontzettend belangrijk vindt. Ofwel jouw financiële gezondheid vergeet je niet! Als Budgetcoach ga ik samen met jou aan de slag om een goede balans te creëren in jouw financiën zodat jij kan werken aan jouw financiële gezondheid met als doel om financiële rust te ervaren.