Gratis e-book leren budgetteren

Gratis e-book

In dit e-book deel ik hét 5 stappenplan waarmee jij jouw financiële planning kan creëren. Geen grote en onhaalbare stappen. Maar kleine opgedeelde stappen waarmee jij jouw start kan gaan maken om financiële rust te creëren. 

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie vanuit mijn nieuwsbrief. Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. 

In dit e-book ontdek je:

  • Wat financiële rust voor jou kan betekenen
  • Wat budgetteren precies is
  • Hoe budgetteren voor jou kan gaan werken
  • Dat jij met vijf stappen jouw eerste stap kan gaan zetten om financiële rust te creëren
  • Dat jouw financiën leuk en leerzaam zijn!

MIJN VERHAAL


Over
Mandy

Hoi, Mandy hier!

 Ik heb een passie voor financiën en coaching. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat Finanshe ontstond. 

Jarenlang vond ik het maar ingewikkeld al die cijfers. Ik had een grote aversie tegen alles wat te maken had met cijfers. Dus ook voor financiën. Uiteindelijk heb ik in gezien hoe belangrijk financiën zijn en heb ik mijn aversie kunnen omzetten in een grote passie.

Als budgetcoach help ik jou om alles uit je financiën te halen.

Ik zie financiën niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om het krijgen van grip hierop zodat het geld als het ware voor jou kan gaan werken. Hoe meer overzicht jij hebt op jouw financiën, hoe leuker het wordt!

Budgetcoach

Download het gratis e-book hier