3 handige bespaarapps

Besparen, ik ben er gek op en al helemaal met bespaarapps! Maar helaas wordt er vaak negatief gedacht over het woord ‘besparen’. Ik hoor geregeld dat iemand bang is om gezien te worden als krent maar ik kan je absoluut verzekeren dat je absoluut geen krent bent! Ik hou van besparen maar zie mijzelf echt niet als een krent. Ik ga bewust om met mijn geld en kan juist daardoor de dingen doen die ik wil. Ik kan oprecht zeggen dat besparen echt een hobby van mij is, maar het is niet zo dat ik bepaalde dingen laat om te besparen. Ik bespaar voornamelijk op vaste lasten maar kijk bijvoorbeeld ook altijd naar mogelijke besparingen als we een dagje weg gaan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Besparen is meer overhouden

Besparen is eigenlijk gewoon meer overhouden. Klinkt goed toch? Door bewust te zijn van uitgaven en te kijken of de uitgaven minder kunnen zijn, houd je meer geld over en bespaar je. Dus als jij vanaf nu die uitleg gebruikt bij vrienden, familie en kennissen, dan weet ik zeker dat ze jou geen krent meer vinden!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tegenwoordig heb je overal een app voor, dus ook om geld mee te besparen! Deze drie bespaarapps wil ik daarom graag met jou delen:

Benzine Jip

De benzine-Jip is een gratis app en laat aan de hand van Google Maps zien bij welk tankstation in de buurt je het goedkoopst kan tanken. De moeite waard, want je kunt tot wel 5 euro per tankbeurt besparen. Waar in Nederland je ook bent. De prijsinformatie van de benzine-Jip is actueel want deze wordt  dagelijks ververst. Bovendien houdt de benzine-Jip rekening met de voorkeuren en auto van de gebruiker.

Scoupy

Met Scoupy kun je gemakkelijk sparen & besparen. Via de gratis app komen wekelijks nieuwe cashback- en spaaracties online waar je snel en gemakkelijk aan mee kunt doen. Koop het product, upload een foto van je kassabon en krijg binnen 48 uur het geld teruggestort op jouw rekening.

Wissel.nl

Cadeaubonnen inwisselen voor geld of kopen met korting. In de webshop van wissel.nl vind je een afwisselend assortiment van 2e hands cadeaubonnen met korting. Dus wil je iets gaan kopen? Kijk dan eens of je op wissel.nl een cadeau kaart met korting vindt, koop deze en tel uit je winst!

Wil je meer bespaartips? Lees dan snel meer van mijn bespaarblogs!

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Pin dit artikel op jouw bord zodat je deze bespaarapps gelijk kunt gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *