Cashback; geld verdienen met online aankopen

Doe jij jouw online aankopen al via cashback? Nee!? Dan komt daar vanaf nu verandering in! Want met cashback kun jij veel geld besparen! Dus als je dit nog niet doet; dan gooi je geld zomaar weg. Zonde!

Wat is cashback?

Cashback betekent letterlijk geld terugkrijgen, wat een cashbackprogramma bewerkstelligt door een deel van de aankoopprijs terug te storten op je rekening. Op deze manier bespaar je een hoop geld zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Ik ben er dus grote fan van!

Hoe start je?

Iedereen kan starten; dus jij ook! Je maakt gemakkelijk online accounts aan en gaat dan op zoek naar de beste cashback actie voor de online aankoop die jij wilt gaan doen. Via de cashback-website ga je naar de de webshop waar je wat wilt kopen en je rekent af bij de desbetreffende shop. Op jouw account komt dan het bedrag te staan dat je hebt bespaard. Dit bedrag kun je aan jezelf laten uitkeren.

De cashback-website ontvangt een commissie over jouw aankoop bij de webshop, omdat zij jou als klant daar hebben aangedragen. Deze commissie delen ze dan met jou. Het gaat vaak om kleine bedragen/percentages, maar alles bij elkaar kan toch wel weer een mooi bedrag zijn. Er zijn best wat van zulke websites en niet elke webshop is overal aangesloten. Doe dus vooraf even goed onderzoek of de webshops waar jij geregeld aankopen doet er tussen staan. En dan, besparen maar!

Goede cashback sites

Graag deel ik drie goede sites met jou die ik ook veelvuldig gebruik. Maak bij deze drie sites zeker een account aan en start gelijk met besparen!

Als jij via bovenstaande links (affiliate links) een account aanmaakt, (dit is gratis) krijg ik daarvoor een klein bedrag en daarmee help je mij enorm! Hierdoor kan ik nieuwe content op Finanshe blijven delen. Alvast super bedankt!

Meer bespaarinspiratie?

Kijk dan snel eens naar alle blogs die over besparen gaan op Finanshe!

Cashback; de manier om geld te besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *