Dé online cursus voor jouw financiën

Ik heb dé online cursus voor jouw financiën ontworpen, namelijk de Time to Budget Academy! Sinds ik bezig ben met het krijgen van meer grip op mijn financiën startte ook een zoektocht naar een online cursus. Ik had van alles in mijn hoofd maar ik kon niet datgene vinden waarnaar ik op zoek was. De één was veel te veel cijfermatig; terwijl de ander juist weer veel te ‘zweverig’ was.

En toen was daar het idee…

Na een lange zoektocht kwam toen daar opeens het idee; ‘Wat als ik dit zelf ga ontwerpen?’ En zo geschiedde. Ik ben een opleiding tot Budgetcoach gaan volgen want helaas zie ik ook een wildgroei aan coaches zonder dat zij echt een goede opleiding hebben gevolgd en daar pas ik absoluut niet tussen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat ik jou echt op de juiste manier kan coachen en daar draagt een goede opleiding zeker een bij.

Wat vond ik nog meer belangrijk?

 • Laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar
 • Opleiding tot Budgetcoach met goed gevolg afronden
 • Een lage prijs voor heel veel kennis
 • Werkboek
 • Video’s
 • Het grote geheel ofwel ook je mindset en niet alleen cijfertjes

Online cursus financiën: Time to Budget Academy it is!

En naarmate mijn opleiding vorderde kwam mijn idee voor de online cursus steeds meer tot leven. Ik begon modules in te delen en uit te schrijven en werd met de dag enthousiaster. Dit is namelijk zo’n gave cursus waar zo ontzettend veel waardevolle informatie met jou wordt gedeeld!

De volgende modules worden in de online cursus behandeld:

 • Introductie
 • Psychologie en geld
 • De Finanshe methode
 • Jouw money blueprint
 • Inzicht creëren 
 • Besparen en meer overhouden
 • Tackelen
 • Budgetteren
 • I have a dream……
 • Bonus module: side hustles!

Voor wie?

De cursus is voor ambitieuze vrouwen die meer grip willen op hun financiën. Jij wilt voor jezelf graag een goed overzicht in jouw financiën zodat jij precies weet wat er in- en uit gaat zodat je gericht aan de slag kan om jouw eerste stappen naar financiële onafhankelijkheid kunt zetten. Je weet dat je daarvoor aan de slag moet met jouw financiën. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Wat ga je bereiken?

Ik ben zo ontzettend trots op deze online cursus voor jouw financiën. Je gaat het volgende met deze online cursus bereiken:

 • Een uitgebreid en compleet overzicht van jouw financiën
 • Concrete ideeën om meer geld over te houden
 • Plezier in jouw financiën
 • Werken met budgetten
 • Je weet hoe jij grip kunt krijgen op jouw financiën
 • Nooit meer ‘geldstress’. Je hebt focus en weet precies hoe jij er financieel voor staat

Wat mag je verwachten?

En natuurlijk mag je ook absoluut iets verwachten van deze online cursus. Allereerst is dat, dat ik echt vol passie deze cursus heb gemaakt. Dat betekent dat ik er vele uren in heb zetten maar dat deze cursus ook altijd in ontwikkeling blijft. Ik blijf namelijk bijleren en die kennis deel ik dan ook weer met jou in de Time to Budget Acdemy. En dit mag je nog meer verwachten:

 • Toegang tot de online Finanshe Academie waar de modules en opdrachten voor je klaar staan
 • 9 modules + 1 extra bonusmodule die bestaan uit video’s en opdrachten
 • Een werkboek waarin je rustig alle informatie kunt nalezen en opdrachten kunt maken
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep 
 • Eén keer per maand een live Q&A
 • Onbeperkt toegang, zodat je in je eigen tempo de cursus kunt volgen
 • Heel veel inspiratie om meer uit jouw financiën te halen
 • En natuurlijk contact met mij!

Schaf nu deze online cursus aan en krijg meer grip op jouw financiën!

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *