Het belang van financieel overzicht

Vaak krijg ik de vraag: Waarom is financieel overzicht zo belangrijk? Het antwoord is heel simpel: inzicht, inzicht en nog meer inzicht.

Jouw reis naar financiële onafhankelijkheid begint bij het creëren van financieel overzicht. Zonder een duidelijk financieel overzicht heb jij geen goede inzichten in jouw geldstromen.

Financieel overzicht

Dit is natuurlijk een term die niet erg fancy is. Het woord wordt dan ook vaak geassocieerd met ingewikkeld, saai en geen tijd voor. En dat begrijp ik, heel goed zelfs. Waar moet je beginnen? Hoe moet je beginnen? En dat zijn maar een paar vragen die bij velen gelijk opkomen als ik het met hen heb over hun financiën.

Mijn missie

Mijn missie is om samen met jou de eerste stappen naar financiële onafhankelijkheid te zetten zodat jij een echte Finanshe wordt. De eerste stap is dan toch echt het creëren van financieel overzicht. Door overzicht te hebben weet jij precies hoe jouw geldstromen er uit zien. Waar gaat iedere maand jouw geld naar toe? Kloppen deze bedragen? Of schrik je van bepaalde bedragen?

Time to Budget Academy

Om mijn missie te bereiken heb ik de Time to Budget Academy gemaakt. Dit is een laagdrempelige online cursus waarmee jij grip kunt krijgen op jouw financiën. In 9 modules gaan wij aan de slag met jouw financiën aan de hand van de Finanshe methode. Dit is een zelf ontworpen methode die bestaat uit 5 stappen waarin ik heilig geloof. Lees hier meer over de Time to Budget Academy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *