Waarom heb ik een budgetcoach nodig?

“Ja, maar budgetcoaching is echt niet voor mij hoor. Ik red het denk ik allemaal wel.”

” Budgetcoaching is toch allen voor mensen met financiële problemen? Die heb ik niet dus ik heb ook geen budgetcoach nodig.”

Zomaar twee zinnen die ik geregeld voorbij hoor komen. Voor vele is het niet duidelijk waarom een budgetcoach eigenlijk nodig is. Daarom laat ik je in deze blog zien dat budgetcoaching echt voor ie-de-reen is!

Wat doet een budgetcoach?

Als Budgetcoach help ik jou om zelfstandig je persoonlijke financiën in kaart te brengen waarbij jouw inkomsten en uitgaven op elkaar af worden gestemd. Vaak wordt gedacht dat een Budgetcoach alleen wordt ingezet als iemand schulden heeft. Dit wil ik graag uit de wereld helpen. Budgetcoaching is echt voor iedereen. Dus ook jij. Als Budgetcoach richt ik mij namelijk op het aanleren van budgetvaardigheden, het ontwikkelen van een juiste mindset en het leren omgaan met geld. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen het financiële aspect. Ik werk met een eigen methodiek waarbij jouw kracht centraal staat. Werken vanuit jouw kracht vind ik ontzettend belangrijk. Bij krachtgericht coachen ligt de focus namelijk op wat jij kan en denken we niet in beperkingen. Met de Finanshe methode ga jij zeker de verandering doormaken waar jij zo naar verlangt.

Voor wie is budgetcoaching?

Budgetcoaching is dus echt voor iedereen. Of je nu al schulden hebt of niet. Budgetcoaching is er voor diegene die maar net maandelijks kunnen rondkomen of waar rekeningen blijven liggen en zich opstapelen. Maar ook voor diegene die (nog) geen financiële problemen hebben maar graag willen werken aan hun financiële gezondheid en financiële rust willen creëren. Het maakt dus niet uit of je financiële problemen hebt of niet. Ik weet namelijk zeker dat ik jou kan begeleiden om ervoor te zorgen dat jij meer grip gaar krijgen op jouw financiën.

Neem nu deel aan de online cursus Time to Budget Academy. Nu van € 45 voor slechts € 35

De twijfel of het iets voor jou is

Twijfel je toch of budgetcoaching iets voor je is? Allereerst, twijfel nooit! Echt iedereen kan namelijk baat hebben bij budgetcoaching. Natuurlijk is het spannend om met iemand anders over jouw financiën te praten maar dat is juist de eerste stap die je moet zetten. Door te praten over jouw financiën kan jij aan de slag met jouw financiële gezondheid en starten met het creëren van financiële rust. Daarom kun je vrijblijvend een gratis Budget Call met mij inplannen. Deze Budget Call duurt maximaal 30 minuten. Tijdens deze Budget Call kun je met mij kennismaken en kunnen we samen kijken naar jouw hulpvraag en daar het beste pakket bij zoeken. Deze Budget Call is geheel vrijblijvend en is jouw eerste stap om aan de slag te gaan met jouw financiën.

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *