Snel en makkelijk geld verdienen met deze 6 manieren

Snel en makkelijk geld verdienen? Wie wil dat nou niet? In deze blog deel ik 6 manieren om snel geld te verdienen. En ik pas ze ook zelf ook geregeld toe! Ik vind het namelijk erg fijn om een extra potje achter de hand te hebben en dat potje bouw ik op met de volgende 6 manieren:

1. Verkoop je boeken

Ik ben een echte leesliefhebber en heb veel boeken. Eens in de zoveel tijd ga ik even grondig door de boekenkast heen en zet ik boeken te koop. Tot nu toe worden de boeken altijd snel verkocht en levert dat zeker een leuk zakcentje op!

2. Word mystery shopper

Een wat? Een mystery shopper! Als mystery shopper word je, tegen betaling, op pad gestuurd naar winkels. Bij die winkels dien je een opdracht uit te voeren. Bijvoorbeeld een controle van bepaalde schappen.

3. Verkoop op Marktplaats

Ongemerkt sparen we vaak heel veel spullen. Dus tijd om je zolder eens op te ruimen en de spullen die je niet meer gebruikt te verkopen via Markplaats! Een aantal keer paar jaar ga ik voor zo’n grote opruimactie en zet ik het ene na het andere product te koop op Marktplaats. En dat levert uiteindelijk toch best een leuk bedrag op!

4. Verhuur via Airbnb

Ga je op vakantie en staat je huis dan leeg? Ik ken een aantal mensen die hun huis dan verhuren via Airbnb. Zij zijn er laaiend enthousiast over en het levert een aardig zakcentje op.

5. Verkoop je eigen gemaakte spullen

Ben jij creatief en maak je veel spullen zelf? Dan is het ook tijd om die eens te showen aan de rest van de wereld en ze te verkopen!

6. Verkoop je oude apparatuur

Zelfs als je oude telefoon of tablet stuk is, zijn er bedrijven die jouw kapotte apparatuur heel graag willen hebben! Dus kijk eens even of jij nog oude apparatuur heb en ga op internet op zoek naar een koper!

Met deze 6 manieren kun je dus snel geld verdienen om jouw financiële doelen te bereiken.

Lees ook eens: ‘6 tips om ongemerkt te sparen’

Pin dit artikel op jouw bord met deze pin: 

6 manieren om snel geld te verdienen
init

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *